Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není to náhoda, jsou to naprosto účelově stavěné zákony pro úzkou skupinku lidí. Proč si myslíte, že to nikoho v parlamentu, poslance, politiky, lobbisty a další, kdo by to mohli změnit nezajímá - protože jsou v tomto systému přes nastrčení firmy zapojeni. 

Myslíte si, že komunisti zabavovali majetek, a zavírali lidi do koncentráků jen tak? - Omyl, měli na to dobře vypracované zákony, podle kterých jeli. To samé byl Hitler se svými vyhlazovacími tábory - taky jeli podle tehdejších zákonů, které si pro tento účel sami napsali. 

V čem si myslíte, že je rozdíl mezi zákony, psanými pro nacisty, komunisty a dnešní advokátsko-soudcovsko-exekutorskou lobby přikrytou našimi politiky????

Pokud to budete chtít změnit, tak určitě ne nějakou úpravou zákona v parlamentu - tak jak padl nacismus a komunismus, tak bude muset padnout i dnešní lobby, aby se něco změnilo.

0 0
možnosti

Nemravná je i procentní sazba při zpeněžování majetku pro exekutora. Nemravné a zákonu odporující jsou i tzv.spolupracující firmy, které vůbec nesmí právně exekutora zastupovat a nemohou mít plnou moc k zajištění věcí,kde je povinen exekutor či jeho oficiální zástupce výhradně konat.

Naše mafie si to ještě rozšířila i do řad insolvenčních správců, kteří dlužníka nijak nezastupují ( i když dlužník se sám nesmí nijak bránit ani soudit), ale nezastupují ani věřitele, a přesto prodávají zabraný majetek pod cenou, berou všimné při dražbách a také protizákonně navyšují náklady insolvenčního řízení pomocí spřátelených " poradenských" firem. A nikdo na vládní úrovni nic nedělá !!!! A dozor na těmito hochy prakticky žádný.Ministerstvo neví a advokátní komoru to nezajímá.

0 0
možnosti

Princip je jednoduchý.

Nastavit vysoké daně, povinné pojistky, ručení, povinné poplatky státu na cokoliv a vycucat obyvatelstvo tak, aby si muselo stále více půjčovat. A stále cucat a zadlužovat. K tomu "ze zákona nařídit likvidační poplatky", založit si k advokátním realitní kanceláře a spolehlivé firmy, které Vám půjčí hned. Je perfektně vidět, jak lidé, kteří se dostanou do problémů, jsou vzápětí oslovování pomahači, kteří se o problémech chudáka dozvěděli z "otevřených zdrojů". Blokace účtů, možnost vnikat jako gestapo kamkoliv, zabavovat cokoliv. Tohle je demokracie po bendovsku a sobotkovsku.

3 0
možnosti

Proč asi mistr práv Marek Benda dostal ve volbách tolik preferenčních hlasů? Další zajímavá jména "právníků" Bohuslav Sobotka, Pavel Němec, Zdeněk Koudelka ...

Tohle je organizovaný zločin. Od nástupu socialistických vlád salámovou metodou si advokátní kanceláře s touto republikou dělají, co chtějí. Např. fotovoltaické elektrárny vlastnily a provozovaly advokátní kanceláře. Jaké skutečné vlastníky asi zastupovaly?

1 0
možnosti

V ČR je to tak vymakaný jen proto, že to celý zřejmě vymyslel náš největší právní génius Tomáš Sokol kvůli vymáhání pokut z MHD, a i když to nemá patentovaný, tak škodnej  sám nebyl a není ani trochu;-D

1 0
možnosti

Exekutoři jsou větší šmejdi než ti s těma hrncama a jak píše p.Heincl lumpové ruku v ruce.

4 0
možnosti

Co si myslet, jestliže místo úhrady dluhu věřitel domluví s právníkem a exekutorem, takže dlužná částka se zmnohonásobí a ozve se firma exekutorovy manželky, že exekuci za patřičný poplatek vyřeší? To je možné jen u nás!

3 0
možnosti
Foto

Důvod těchto loupeží je jasný. Exekutorští lumpové se spojili s poslaneckými lumpy a výsledkem je zákon, který jim pěkně sype.

10 0
možnosti
Foto

Pokleslost justice je nyní daleko horší než za komunistů.

Divím se, že se toho ještě nechytla žádná politická strana. Vždyť něco takového je do nebe volající a dotýká se ne statisíců, ale snad již milionu lidí.

10 1
možnosti

To protože tu 'demokracii' a 'svobodu'  ovladla super-mafie.

4 0
možnosti
Foto

Další byznys tohoto druhu lze předpokládat s navyšováním odškodného podle nového občanského zákoníku (nepřekvapily by mě "mezirezortní" mafie, inscenující utrpěná příkoří a jejich následné bohatnutí na úkor proletarizace občanů, kteří ještě něco mají).

6 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 987x
Ze své podstaty jsem povahou věčný optimista, který neustále a za všech okolností věří, že dobro zvítězí a je ochotný za své přátele lidsky bojovat, i když se to třeba zrovna politicky nehodí.

Seznam rubrik